En kodeskole laget

av og for gamere

Noen du kjenner som bruker mye tid på pc, som kunne vært brukt til noe annet?


Kjenner du noen som kunne trenge en vei videre for å komme inn i arbeidslivet, og gjøre det på en morsom måte i tilegg til at det gir en utdannelse og store jobbmuligheter?


Vi har utviklet en kodeskole som ikke bare gjør deg til utvikler, men vil gi deg en utdannelse som kan gi deg jobb

Vårt kurs tar ibruk VR, gamification og er laget av og for "gamere" for å gjøre det morsomt og motiverende underveis, samtidig som vi har med elementer fra noen av de beste kodeskolene i verden.

Kurset har en varighet på 4 måneder og gjennomføres digitalt.

Vi har god kontakt med næringslivet, som gir våre deltagere store muligheter for jobb etterpå.


Nysgjerrig? vil du bli mer kjent med oss eller du ønsker informasjon om når neste kurs starter opp, så meld deg på vår interesseliste her.
«Digital skills are the currency of tomorrow - and we will create them today»

Encryptia AS

                       

                  


Vi ønsker å skape gode bidragsytere

som vil og kan bidra med ny innsikt.

Vi benytter ulike teknologier som VR og gamification i vår undervisning. Vi er blandt de første i Norge til å tilby interaktive kurs på denne måten. Spesielt tilpasset unge med erfaring fra gaming og passion for IT

Vi vil kurse våre deltagere ikke bare teknisk,men ogå i selvledelse, mestringsevne og teamarbeid, for at de selv kan ta aktive og bevisste valg.

Vi samarbeider med næringslivet og vil gi deg trening i reellle case oppgaver,intervjuteknikk så du er godt rustet når du skal videre i arbeidslivet